Why Choose Us

Στην Progame, προτεραιότητά μας  είναι οι ανάγκες των αθλητών μας, ο ζωτικός τους χώρος, στηρίζοντάς τους να πετύχουν μικρούς και μεγαλύτερους στόχους.

Σε κάθε τους προσπάθεια, για κάθε μέρα προπόνησης και σκληρής δουλειάς, αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε, είναι σχέσεις εμπιστοσύνης, συνεργασίες σταθερές και επωφελείς προς όλους.

Η εμπειρία μας είναι η εγγύηση της επιτυχίας σας

Στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό πρέπει να  παραμένεις διαρκώς σε δράση. Οι επιδόσεις και οι κατακτήσεις μπορούν να καθορίζουν τη συνέχειά σου. Και εσύ, ως αθλητής, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να παραμείνεις εκεί. Διαρκώς στη δράση. Στην Progame, αγαπάμε τους ανθρώπους που μας μιλούν με την ψυχή τους, με τον αγώνα τους και μας κάνουν υπερήφανους. Και πιστεύουμε με πάθος σε αυτούς. Για αυτό, επιλέγουμε να καταρρίπτουμε κάθε εμπόδιο και να γεννούμε ευκαιρίες για να μπορούν να συνεχίσουν. Οι χορηγικές συνεργασίες αποτελούν τη δικλίδα ασφαλείας, μια παραπάνω ανάσα για να μπορείς να είσαι ασταμάτητος στη δράση. Να γίνεσαι καλύτερος για σένα, αλλά και για εκείνους που πιστεύουν σε σένα. Οι άνθρωποί μας, αξιοποιούν κάθε γνώση και ευκαιρία, για να σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου.

Στην Progame, δεν σταματάμε ποτέ. Κάθε ενέργειά μας, κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε μεταφέρεται έξω στην κοινωνία.  Αθλητικές διοργανώσεις είτε μεγαλύτερης είτε μικρότερης εμβέλειας, σε προκαλούν να ζήσεις στον παλμό της έντασής τους αλλά και μοναδικές στιγμές, τις οποίες θα ανυπομονείς να ξαναζήσεις.

‘We live for Sports’, και το επιβεβαιώνουμε κατά κανόνα σε κάθε διοργάνωση που υλοποιούμε, από τον σχεδιασμό της, την προώθηση μέχρι  την άρτια εκτέλεση και αξιολόγησή της. Για να τη βλέπουμε να μεγαλώνει συνεχώς και να ξεπερνάει τα σύνορά της.

But I must explain to you

OUR PROCESS

01. ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διασφαλίζουμε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες δημιουργώντας ζεύγη κατάλληλα να εκφράζουν τις αξίες και τη φιλοσοφία και των δύο συμβαλλόμενων μερών.  Κάθε πρόταση χορηγικής συνεργασίας συνιστά μια εξατομικευμένη διαδικασία, για να μπορεί να αντανακλά όλα όσα επιθυμούν  αθλητής και χορηγός, μαζί σαν μια ομάδα.

02. EVENTS & CONCEPT BASED PROJECTS

Στην Progame έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργούμε και να προτείνουμε ελκυστικές εκδηλώσεις μοναδικού ενδιαφέροντος, προσφέροντας  συγκριτική υπεροχή για κάθε μια από αυτές. Από την αρχή μέχρι και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης, σε όλη αυτή τη διαδρομή, μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφαλή και απόλυτα συντονισμένη διεξαγωγή της. We are Progame. Ένας από τους λόγους που επιδιώκουμε να αναπτύσσουμε εκδηλώσεις με επίκεντρο τον αθλητισμό, είναι για να μπορούν να αυτές να αποτελούν ορόσημα στις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρουν εμπειρίες σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, μεταδίδοντας τη χαρά την άθλησης μέσα από τη συμμετοχή.

03. SOCIAL MEDIA STRATEGY

Η δημιουργία αποτελεσματικής στρατηγικής και διαχείρισης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, είναι από μόνο του μια πρόκληση. Στην Progame, γνωρίζουμε καλά σε ποιους στόχους να επικεντρωθούμε και τι αποτελέσματα μπορούμε να προσδοκούμε. Ζητούμενο είναι να δημιουργούμε και να διαχειριζόμαστε accounts που αλληλεπιδρούν με engaging content, μεγεθύνοντας την επιρροή και ενισχύοντας το brand awareness.

progame-sports

SOCIAL MEDIA